Τηλέφωνο Παραγγελιών: 210 85 43 855

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

 MIA ΓΕΥΣΗ MIA ΓΕΥΣΗ ΑΠΌ ΙΤΑΛΙΑ

Ζήστε την  εμπειρία  και το άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις του ιταλικού καφέ Espressocap. Το πάθος σας για τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι αυτά  που οδηγούν στην ανακάλυψη του αυθεντικού, και της  μοναδικής  γεύσης από την Ιταλία !


 

 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ESPRESSOCAP

 

Θέαμα

 


Είναι η πρώτη των αισθήσεων που παρατηρείτε από  το χρώμα και τη ποιότητα της κρέμας.Ενας κρεμώδης αφρός ενός τέλειου espresso μπορούν να αναγνωριστούν απο του  φουντουκιου χρώματος , με κόκκινες ανταύγειες και σαφείς ραβδώσεις. η ιδανική κρέμα  είναι ομοιογενής γιαν  να κολλήσει πάνω στο φλιτζάνι για να κρατήσει όλα τα αρώματα.

Μυρωδιά

 

 

 

Απολαύστε στο έπακρο  τα οσφρητικά αρώματα του espresso σας: στην έναρξη, τα ελαφρύτερα αρώματα φανερώνονται και στη συνέχεια με την πόση τα  πυκνότερα και συνδυασμένα αρώματα αναδύοντε . 

 

 

 

 

Γέυση 


 

η κρεμα έχει σημαντικό ρόλο και στην τόνωση της αίσθησης της γεύσης.. Μια καλή επίγευση,  δηλαδή άρωμα που γίνεται αντιληπτό αφού εχετε  δοκιμάσει τον καφέ ειναι  συνώνυμο της ποιότητας μείγματος. ο τέλειος espresso είναι αυτός όπου οι πραγματικές γεύσεις του μίγματος χτίζονται. με τη μόνη εξαίρεση ενός πικρού, ισορροπημένη και σαφής αίσθηση.

 

 

τ

 

Αφή

Η αίσθηση της αφής διαδραματίζει έναν ρόλο στη δοκιμή ενός espresso: επιτρέπει την αξιολογηση της  πληρότητα, της θερμοκρασίες, της απαλότητας. Ο τέλειος καφές είναι δομημένος, έχει  πλήρες  σώμα και καταληγει να εινια  μαλακός και βελούδινος

 

 

τ